Fitness

De gemeente Haarlem wil medewerkers stimuleren en ondersteunen zo gezond en goed mogelijk inzetbaar te zijn. Een van de middelen is het aanbieden van bedrijfsfitness voor gezondheidsbevordering en gedragsverandering.

We hebben er voor gekozen om het aantal mogelijkheden van bedrijfsfitness uit te breiden. Naast het één keer in de week sporten bij Kenamju kun je nu ook onbeperkt gaan sporten bij Sport City, Fit for Free of Achmea.

De voordelen van sporten bij Sport City, Fit for Free of Achmea zijn:

  • landelijke dekking: mogelijkheid om te sporten in de regio naar keuze en ook in Haarlem en daarnaast in de eigen woonplaats
  • meer flexibiliteit in openingstijden
  • veel faciliteiten
  • collectiviteitskorting

De werkgeversbijdrage voor bedrijfsfitness vervalt.

SportCity Haarlem is gelegen in het centrum van Haarlem en daarmee in de nabijheid van de meeste gemeentelijke locaties en vanaf oktober/november 2014 zal een groot deel van de gemeente zelfs in hetzelfde pand zitten aan de Raaks / Zijlvest. SportCity is geopend van 7:00 tot 23:00 ‘s avonds en in het weekend van 8:00 – 18:00. Bel gerust voor een gratis dagpas op 023-5120190 en kom een dagje  proefsporten of gebruik maken van de extra faciliteiten als de groepslessen, zonnebanken, sauna en stoombaden (mannen en vrouwen gescheiden). Mocht je lid worden dan ben je ook  welkom in alle andere vestigingen van SportCity in Nederland op hetzelfde abonnement. Alle vestigingen van SportCity kun je vinden op www.sportcity.nl.

Fit for Free heeft in Haarlem een vestiging aan de Paul Krugerkade en kijk verder op www.fitforfree.nl.

Achmea vestigingen staan op www.achmeahealthcenters.nl.

De huidige deelnemers aan bedrijfsfitness bij Sportschool Kenamju kunnen daar blijven sporten. Kenamju blijft de groepslessen verzorgen. In augustus gaat Kenamju verhuizen naar een andere locatie, naar de Phoenixstraat in de buurt van het station.

 

Logo_BFO_klein

Bedrijfsfitnessonline.nl

Kijk ook voor fitnessmogelijkheden bij de aangesloten Fysiotherapiepraktijken:

fv
Fysioexpert.nl -Healthtime programma - informeer naar de korting voor Haarlemse ambtenaren voor het health time programma http://healthtime.nl/

lvf1
Fysiotherapieleidsevaart.nl